Κάρτα Πελάτη Bonus

Τι είναι κάρτα πελάτη;

Η κάρτα πελάτη είναι μια προσωπική κάρτα που εκδίδεται στα στοιχεία του πελάτη και δεν έχει καμία σχέση με πιστωτική κάρτα. Για να εκδοθεί , χρειάζονται τα στοιχεία πελάτη (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) τα οποία παραμένουν και χρησιμοποιούνται μόνο στο φαρμακείο μας.

Αυτό το οποίο παρέχει η κάρτα πελάτη είναι επιπλέον έκπτωση 10.00 ευρώ στους 120 πόντους. Οι 120 πόντοι μπορούν να επιτευχθούν ή σε μία αγορά ή και διαδοχικά, σε περισσότερες από μία αγορές. Κάθε φορά προστίθονται οι επόμενοι πόντοι στους προηγούμενους των παλαιότερων αγορών σας.

Πώς βγαίνει η κάρτα πελάτη;

Με την απόδοση των στοιχείων σας στο φυσικό μας φαρμακείο, στην υποδοχή, από την πρώτη κιόλας αγορά σας.

Η έκδοση και χρήση της προσωπικής κάρτας πελάτη πραγματοποιείται μόνο μετά την επίσκεψή σας στο φαρμακείο μας. Επίσης, οι πόντοι σας καταχωρούνται στην κάρτα με για τις αγορές που πραγματοποιούνται από το ηλεκτρονικό και το φυσικό φαρμακείο, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων και προσφορών. Αυτό γίνεται για να διασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων του κάθε πελάτη, καθώς και η ακρίβεια στον υπολογισμό των πόντων. Από το σύστημα ποντοδότησης εξαιρούνται όλα τα φάρμακα, δηλαδή τα προϊόντα που έχουν κουπόνι και κατά συνέπεια σταθερή και ρυθμιζόμενη τιμή από το κράτος, καθώς και τα βρεφικά γάλατα.

Πώς υπολογίζονται οι πόντοι;

Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες προϊόντων με διαφορετικό σύστημα ποντοδότησης : 1) Προϊόντα Προσφορών-Προβολών (Π.Π.Π.) Με την αγορά κάθε προϊόντος, ανεξαρτήτως τιμής, περνιούνται 5(πέντε) πόντοι.

2)Προϊόντα Εταιρικής Ανάπτυξης (Π.Ε.Α.) Αφορά στα προϊόντα όλων των εταιριών που υπάρχουν σε πλήρη ανάπτυξη στο φυσικό φαρμακείο , και δεν είναι σε προσφορά ή σε έκπτωση. Σε αυτήν την κατηγορία, κάθε ευρώ ( 1 ευρώ) αντιστοιχεί σε ένα (1) πόντο. π.χ. για προϊόν που στοιχίζει 20 ευρώ, καταχωρούνται 20 πόντοι.

3)Προϊόντα Παραγγελίας ή συνταγογραάφισης (Π.Π.Σ.) Αφορά στα προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία, δηλαδή δεν βρίσκονται stand by στο φαρμακείο, και στα προϊόντα(παραφάρμακα) που συνταγογραφούνται από γιατρούς, διαιτολόγους κτλ. Εδώ, με την κάθε αγορά κάθε προϊόντος, μπαίνει το 1/5 της τιμής σε πόντους.

Πώς ενημερώνομαι για τους πόντους μου και για το πότε θα κάνω εξαργύρωση;

Με κάθε σας αγορά , παραλαμβάνετε την απόδειξη των πόντων σας, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε από μόνοι σας για την επίτευξη του στόχου σας.

Η εξαργύρωση πραγματοποιείται στην επόμενη αγορά σας από αυτή ου επιτεύχθηκαν οι 120 πόντοι, εκτός και αν μας ζητήσετε να μην εξαργυρωθούν. Στην περίπτωση αυτή,συνεχίζονται να προστίθονταιοι πόντοι και όταν φτάσετε τους 240πόντους έχετε 20,00 ευρώ εξαργύρωση και ούτο κάθε εξής.

Η ομάδα του epharmadeals.gr