ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το φαρμακείο MΠEKPH AΛIKH -MΠEKPH ZΩH O.E. διαθέτει 4 υπεύθυνους φαρμακοποιούς με διακριτές αρμοδιότητες και δραστηριότητες: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ: Υπεύθυνος παραγγελιοληψίας και εξυπηρέτησης πελατών. ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: Υπεύθυνη ελέγχου συνταγών και ταμείων. ΑΛΙΚΗ ΜΠΕΚΡΗ: Υπεύθυνη γαληνικών σκευασμάτων ,  ομοιπαθητικού εργαστηρίου και εξυπηρέτησης πελατών. ΖΩΗ ΜΠΕΚΡΗ: Υπεύθυνη ποιότητας παρεχόμενης υπηρεσίας,οργάνωσης φαρμακείου και εξυπηρέτησηςπελατών ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑΥπευθυνη ηλεκτρονικού φαρμακείου e-pharmadeals,παραγγελειοληψίας καθώς και όλης της διαδυκτιακής επικοινωνίας.

Το φαρμακείο MΠEKPH AΛIKH -MΠEKPH ZΩH O.E. διαθέτει εξειδικευμένο σύμβουλο αισθητικής περιποίησης και επαγγελματικού μακιγιάζ, ικανή να παρέχει την επιστημονική της συμβουλή σε οποιαδήποτε δερματολογική ανάγκη της επιδερμίδας του πελάτη. Η παρακολούθηση σεμιναρίων αισθητικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η συνεχής επιμόρφωση όσον αφορά στην πλήρη ικανοποίηση της απαιτητικής επιδερμίδας κάθε ατόμου ανεξαρτήτου ηλικίας αποτελεί πρώτιστο μέλημα όλων των εξειδικευμένων συμβούλων του φαρμακείου.

Η συνεργασία όλων των μελών του φαρμακείου αποσκοπεί στην αντιμετώπιση του ατόμου ολιστικά και στην πολυεπίπεδη ικανοποίηση των αναγκών του.

Στο χώρο στεγάζεται καμπίνα περιποιήσης στην οποία πραγματοποιείται καθαρισμός της ευαίσθητης και απαιτητικής επιδερμίδας με παράλληλη χρήση δερμοαναλυτή.

Ο ειδικός διατροφολόγος - διαιτολόγος σε εβδομαδιαία βάση παρέχει όλο το χρόνο υπηρεσίες λιπομέτρησης, συμβουλευτικής διαιτολογίας και διατροφολογίας και εξειδικευμένες προτάσεις στα συμπληρώματα διατροφής. Ο υπευθυνος του e-pharmadeals είναι πάντα στη διάθεσή σας για να επιλύσει όλες σας τις απορίες και να διευθετήσει τυχόν ζητήματα που προκύπτουν στη καθημερινή σας εξυπηρέτηση μέσω του e-shop.