Τροποι Πληρωμης

Τροποι Πληρωμης

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕURΟΒΑNK: 0026.0069.1302.0026.7633              (IBAN: GR 4002.6006.90000.1302.0026.7633)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5075.0251.91186                (IBAN:GR 4601.7207.5000.5075.0251.9118.6)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 01114644130404                     (IBAN: GR 0701.1014.6000.0014.6441.3040.4)

Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο τμήμα του λογιστηρίου με fax στο 210-9017390 ή με e-mail: info@epharmadeals.gr και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο info@epharmadeals.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

Πιστωτική Κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα epharmadeals.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στον secure server του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Στη φόρμα παραγγελίας μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητα και την πιστωτική σας κάρτα.

 

 

Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο παραλαβής σας από το κατάστημά μας. (εντός 1-2 εργάσιμων ημερών). Η παραλαβή από το κατάστημά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του φαρμακείου.

Με την παραλαβή από το κατάστημα μας έχετε τη δυνατότητα να ενημερώσετε και την κάρτα  πελάτη σας dermapoint και να κερδίσετε έως και 10,00 ευρώ  επιπλέον έκπτωση στα προϊόντα σας.

 

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 

Μεταφορικά κόστη:

Τα έξοδα αποστολής αναλόγως προορισμού, τρόπου πληρωμής και βάρους, φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

Προορισμοί Χρέωση χωρίς αντικαταβολή για παραγγελίες έως 2kg* Έξοδα Αντικαταβολής Χρέωση με αντικαταβολή για παραγγελίες έως 2kg* Κόστος κάθε κιλού επιπλέον των 2kg
Αθήνα - Αττική 2.25 € 2.00€ 4.25 € 1,00 €
Αστικά Κέντρα Επαρχίας - Νησιά 2.50 € 2.00€ 4,50€ 1,20€

Επειδή δεν είναι εφικτός ο αυτόματος εντοπισμός των δυσπρόσιτων περιοχών από το καλάθι αγορών, θα ειδοποιήστε τηλεφωνικά για το επιπλέον κόστος.

*Ο υπολογισμός των kg στα δέματα για αποστολές σε Αττική γίνεται  σύμφωνα με το  κοινό κανόνα υπολογισμού κιλών δεμάτων για όλες τις εταιρίες courier :m*h*p/5000.

Για παραδόσεις Σαββάτου έως 2 κιλά εντός Αττικής η βασική χρέωση είναι: 4.80€ συν τα αναγραφόμενα στον πίνακα έξοδα αντικαταβολής και επιπλέον κιλών.

Για παραδόσεις Σαββάτου έως 2 κιλά στην επαρχία η βασική χρέωση είναι: 5.70€ συν τα αναγραφόμενα στον πίνακα έξοδα αντικαταβολής και επιπλέον κιλών.

Για παραδόσεις αυθημερών έως 2 κιλά εντός Αττικής η χρέωση είναι: 9.70€ είτε με αντικαταβολή, είτε χωρίς, συν τα αναγραφόμενα στον πίνακα έξοδα τυχόν επιπλέον κιλών.

 

Αντικαταβολή

Εξοφλείστε με μετρητά το ποσό της παραγγελία σας με την παράδοσής της, από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας με επιπλέον χρέωση 0,70€ για Αθήνα - Αττική  και 1,50€ για Επαρχία-Νησιά και για Δυσπρόσιτες Περιοχές.

 

Ειδικές παραγγελίες

Σε ό,τι αφορά τις ειδικές παραγγελίες που είναι μεγαλύτερες από το απόθεμα που υπάρχει μέσα στο epharmadeals ο χρόνος αναμονής της παραλαβής θα συμφωνείται τηλεφωνικά και η αποπληρωμή της παραγγελίας θα γίνεται προκαταβολικά μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής κάρτας*

  • Είτε με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογιαριασμό (Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική)
  • Είτε με κατάθεση σε Πιστωτική Κάρτα

*Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1 Απριλίου 2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

 

ΚΥΠΡΟΣ:

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας courier, μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω κάρτας οποιαδήποτε τραπέζης (με εκκαθάριση από ασφαλή μηχανισμό της Eurobank) ή μέσω PayPal.

Κατά την επιλογή του PayPal δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό. Μπορείτε επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή που αναφέρει πως δεν διαθέτετε λογαριασμό, να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και να κάνετε τη συναλλαγή.